Over Miramar Friesland

Wie zijn wij?

Duikteam Miramar Friesland is een gezellige vereniging met ca. 30 enthousiaste leden, variërend in leeftijd van begin 20 tot in de 80.

Miramar is in 1969 opgericht en lid van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB).

Een aantal van onze eigen leden is opgeleid tot duikinstructeur volgens het NOB-principe. Binnen onze vereniging kun je opgeleid worden tot sportduiker en kun je diverse specialisaties volgen.

Zwembadtraining

Onze vaste trainingstijd is dinsdagavond van 20:30 tot 21:30 uur in zwembad It Gryn in Stiens. Daarna drinken we met elkaar een drankje aan de stamtafel in de kantine. We zijn zowel een duikvereniging als een gezelligheidsvereniging!

Buitenduiken

In het buitenseizoen – van april t/m oktober – wordt door de liefhebbers op dinsdagavond gedoken in buitenwater, meestal Woudfennen, Ruinderwold en Zeelandweekend. Daar vinden ook de praktijklessen in het buitenwater plaats. Onderling spreken de leden ook wel via de club-app af om in het weekend ergens een duikje te maken.

Kom eens duiken met ons!

Bij Miramar Friesland kun je in het zwembad een gratis proefles duiken krijgen. Als je je hiervoor aanmeldt maken we een afspraak voor een dinsdagavond. Vul hieronder het formulier in als je een keer introductieduik wil maken!

8 + 12 =

Share This